La Comunitat de Regants i el Departament d’Acció Climàtica inicien tasques conjuntes de bombament per evitar suspendre el reg

La Comunitat de Regants del pantà de Riudecanyes, juntament amb els Serveis Territorials de Tarragona del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, estan treballant en la instal·lació d’un bombament a la presa de Riudecanyes per tal que no s’hagi de suspendre el reg la setmana vinent. És previst que l’obra s’acabi durant aquesta setmana.

El bombament des del mateix embassament de Riudecanyes al Canal Nou durant les dues setmanes que fan falta per acabar la temporada de reg és l’única solució viable per poder salvar la collita d’avellanes i olives i, fins i tot, els mateixos avellaners.

Des de la Comunitat de Regants agraïm la implicació del director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Àngel Xifré.