L’ACATCOR organitza una jornada tècnica sobre compost microbial amb Cibelios Compostaje

L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) ja ho té tot a punt per la jornada tècnica sobre l‘ús del compost microbial en l’agricultura que prepara, encol·laboració amb Cibelios Compostaje, per aquest dimecres, 17 de gener a les 10 hores,de forma telemàtica.

La jornada, titulada ‘Compost microbial: tornant la vida al subsòl’, servirà per reivindicar els beneficis de l’aportació de matèria orgànica amb un compost microbial, com és el cas de tenir uns cultius més productius, la regeneració de la microbiota del subsol i la millora de l’estructura i porositat del sòl, entre altres aspectes positius. Igualment, el compost microbial afavoreix l’aportació de matèria orgànica al sòl, contribueix a la retenció d’aigua i nutrients i ajuda a la disminució de l’erosió del subsol, amb la qual cosa, el seu ús proporciona excel·lents resultats agrícoles i comporta grans beneficis per al medi ambient.

L’acte serà conduït per l’expert en la matèria Ignasi Batlle, qui explorarà els beneficis de l’ús del compost microbial en l’agricultura i compartirà la seva experiència sobre com utilitzen subproductes orgànics per afavorir la fertilitat del sòl i millorar la producció agrícola. Les persones interessades a participar-hi s’hi poden connectar a través d’aquest enllaç: https://us06web.zoom.us/j/86183394505?pwd=oZAozEcsZfhuJc4l8RGmSK7GNfYN AR.1

Cibelios Compostaje és una empresa especialitzada en la producció i comercialització d’adobs i substrats per a l’agricultura. Mitjançant la valorització de subproductes orgànics de la ramaderia, la indústria alimentària i la fracció orgànica de la recollida selectiva municipal (FORM), la companyia produeix compost microbial. Aquest, enriqueix el subsol amb microorganismes, amb la qual cosa afavoreix la fertilitat del terreny i millorant la producció agrícola. ACATCOR i Cibelios Compostaje conviden a tothom a unir-se a aquest esdeveniment per poder compartir coneixements i experiències que contribuiran al desenvolupament sostenible de la comunitat agrícola.