Què en pensen les persones propietàries i gestores de finques privades sobre la conservació de la natura?

Des de la Xarxa per la Conservació de la Natura (XCN) inicien una enquesta per conèixer millor a les persones propietàries i gestores de sòl rústic de Catalunya i saber la seva opinió sobre la conservació de la natura. Volen fer l’enquesta per a trobar sinergies que puguin ajudar tant a les entitats de conservació com a persones propietàries i gestores d’arreu del territori.

Estan segurs que hi ha tantes opinions sobre la conservació com persones propietàries i gestores, és per això que necessiten la teva resposta!

L’enquesta va dirigida tant a persones propietàries i gestores de finques (agràries, forestals, ramaderes, etc.) amb acords de custòdia, com a d’altres que no tinguin projectes de conservació i no hagin tingut experiències relacionades. L’objectiu és, per una banda, conèixer les seves inquietuds ambientals, i per l’altra, aproximar les diferents visions presents al sector, per tal de conèixer el potencial de la conservació privada a Catalunya i com establir ponts entre finques i entitats ambientals.

El formulari s’omple en només 15 minuts, i aportarà informació molt valuosa per a l’elaboració posterior de l’estudi sobre propietat i conservació de la natura.

Us convidem a que respongueu l’enquesta si sou propietaris o gestors de finques, o a que la difongueu entre el vostre entorn per ajudar a recopilar opinions diverses i representatives de la realitat del territori.

Per qualsevol dubte relacionat amb aquest projecte, podeu escriure a en Mathias Brummer: mbrummer@xcn.cat

Aquesta acció compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.