VIII Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya, el proper 26 de novembre a Deltebre (2021)

El 26 de novembre d’enguany tindrà lloc a la localitat ebrenca de Deltebre, la VIII Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya organitzada conjuntament per l’Associació Catalana de Comunitats de Regants(ACATCOR) i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC).

En aquesta edició es parlarà de com el regadiu de la Mediterrània pot ser una eina per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic, s’explicará la Taula de Consens del Delta i un tema d’una gran actualitat com es el preu de l’electricitat en el mercat elèctric i el seu futur incert. Tanmateix es portarà a terme l’Assemblea anual de l’ACATCOR.

Us animem a tots plegats a assistir i participar activament en aquesta VIII Trobada, que s’ha convertit en un referent anual de trobada de regants i comunitats de regants, per tal de compartir sinergies i problemàtiques que ens ajudin, a tots plegats, a la millora en la gestió del dia a dia.

Us deixem el cartell de la VIII Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya, en el qual podeu consultar la programació:

 

 

Descarrega el cartell: Deltebre_CCRR_2611_210750